Reklama

foto
26

balandžio, 2009


Bendradarbiaujant su "Tesla Motors" sukurta serijinė elektra varomo "Smart" versija (Video)


Mažyčiai dviviečiai "Smart" meistrų rankomis jau ir anksčiau buvo perdarinėjami į elektromobilius, todėl nenuostabu, kad kompanijos "Daimler AG" ir "Tesla Motors" galiausiai nutarė apjungti savo technologijas ir išleido serijinį elektra varomo mažylio modelį "Smart EV".

Tiesa, automobilių ekspertai liko šiek tiek nusivylę naujovės charakteristikomis. Maksimalus vienu baterijos įkrovimu nuvažiuojamas atstumas yra tik 160km, o jo tiksli kaina nors ir neatskleidžiama, žada neabejotinai būti didesnė nei tradicinių benzinu arba dyzeliniu kuru varomų modelių kaina (apie 20000 dolerių už "klasikinį" modelį).

"Smart EV" yra pakankamai galingas, kadangi jame sumontuotas toks pats motoras ir transmisija kaip ir pirmojoje "Tesla Roadster" versijoje, ir kai kurie kritikai jau "kaltina" vos pasirodžiusį automobilį pernelyg dideliu energijos švaistymu. Tiesa, akumuliatorių baterija yra mažesnė nei "Tesla Roadster" automobiliui skirtas gaminys. Kol kas planuojama pagaminti iš viso 1000 pirmosios serijos "Smart EV" vienetų.

 

 

 

grįžti atgal
technologijos.lt


Įveskite apsaugos kodą:  
ClarkDof
ws9zu 8wu9d
2021-03-02 05:03:09



Cactus
I precisely wished to thank you very much again. I am not sure the things that I might have carried out in the absence of the entire secrets shared by you about such a theme. Completely was a very distressing issue in my opinion, but noticing your specialized strategy you treated the issue took me to leap with joy. I’m happy for this assistance and even believe you find out what a powerful job yo#81&2u7;re carrying out training many people by way of your website. I am sure you have never met any of us.
2016-05-16 21:05:56