Reklama

foto
13

gegužės, 2009


Rugsėjį debiutuos naujoji „Opel Astra”


Rugsėjo 17 dieną Frankfurto automobilių parodoje Vokietijoje „Opel“ pristatys visiškai naująją „Astra“ modelį. Kompaktinės klasės hečbekas, anot gamintojų, paveldės nemažai saugumo ir komforto naujovių iš didesnio „Insignia“ automobilio.
 
Penkiaduris „Astra“ hečbekas, kuris ir debiutuos parodoje, bus 4,42 m ilgio automobilis. Tai net 17 cm daugiau už šiuo metu gaminamą modelį. Be to, dėl 7 cm prailgintos ratų bazės turėtų būti daugiau erdvės ir salone: tiek priekyje, tiek gale sėdintiems.
 
Po „Astra” variklio dangčiu bus montuojamas vienas iš aštuonių motorų, kurie atitiks tik „Euro 5” aplinkosaugos normas. Benzininių variklių gamą sudarys keturi motorai, kurių darbinis tūris 1,4 arba 1,6 l, o galia – nuo 100 iki 180 AG. Dyzelinių variklių taip pat bus keturi. Jų darbinis tūris sieks nuo 1,3 iki 2,0 l, o galia – nuo 95 iki 160 AG.
 
Vokiečiai taip pat praneša, kad naujoji „Astra“ paveldės nemažai naujovių iš „Insignia“ automobilio. Pavyzdžiui, adaptyvią „FlexRide“ pakabą (galima rinktis standartinį, sportinį ar kelionės režimą), prisitaikančių šviesų sistemą (AFL+), specialią priekinę kamerą (Opel Eye), kuri „skaito“ kelio ženklus bei įspėja vairuotoją apie kelio linijos kirtimą ir kitas sistemas. Tiesa, kada automobilis pasirodys prekyboje ir kokia bus jo kaina gamintojai kol kas neskelbia.
grįžti atgal
autotau.lt


Įveskite apsaugos kodą: